Hotel Auberge D’alle in België met Tui.be

Hotel Auberge D’alle in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Auberge D’alle in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Auberge D’alle

Het kleine hotel Auberge d’Alle is in handen van een sympathiek Nederlandstalig koppel dat aandacht heeft voor een sfeervolle inrichting, gezelligheid en romantiek. Alle kamers werden begin 2017 gerenoveerd.

Insider tip: in de 19de eeuw werd er tabak geteeld en gesmokkeld in de streek. Ontdek de laatste getuigen van de tabakscultuur langsheen de ‘Tabaksroute van de Semois’, twee autoroutes tussen Alle en Bohan (60 km) en Alle en Bouillon (70 km).

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Auberge D’alle in Alle-sur-Semois.

Land

Streek

Plaats

Sterren