Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa

Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa is een prachtig luxehotel met ruime kamers tot 5 personen, een superdeluxe wellnessafdeling (1.600 m2) en veel oog voor detail. Je geniet er ook van een creatieve, excellente keuken op basis van de beste producten uit de regio (2de koksmuts in de Gault&Millau 2021!): ‘s avonds is er een 5 gangengourmetdiner en voor de kinderen is er een apart buffet. Hier beleef je wondermooie vakantiedagen met dat bijzondere tikkeltje meer. Ook voor de allerkleinsten en de tieners zijn er heel wat voorzieningen, zoals een tienerlounge en een kinderspeelruimte en -tuin.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Alpenhof Natur – Sport & Spa in Hintertux.

Land

Streek

Plaats

Sterren