Hotel 1926 in Malta met Tui.be

Hotel 1926 in Malta

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel 1926 in Malta misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Malta, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel 1926

Dit modern en trendy viersterrenhotel heeft aandacht voor het milieu en is duurzaam gericht. De focus ligt hier op ‘smart design’ om zo het gebruik van papier en plastic maximaal te reduceren. Voor ontspanning van lichaam en geest kan je terecht in het spacentrum waar je kan kiezen uit tal van behandelingen. Het hotel is ideaal gelegen om de omgeving te verkennen, in een mum van tijd sta je in Sliema en de ferry naar Valetta is ook dichtbij. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Malta met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Hotel 1926.

Land

Streek

Plaats

Sterren