Hostellerie La Charmille in Frankrijk met Tui.be

Hostellerie La Charmille in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hostellerie La Charmille in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hostellerie La Charmille

Kleinschalig charmehotel onder Vlaamse leiding dat garant staat voor een zorgeloze en culinaire verwenuitstap met een warm en vriendelijk onthaal. Verpozen bij het zwembad of toch even op verkenning in de regio, het kan allemaal op je eigen ritme. ‘s Avonds geniet je in Hostellerie la Charmille van een aperitief op het terras en daarna wacht een gevarieerd diner met aangepaste wijnen. Vroeg boeken aangeraden.

Insider tip: breng zeker een bezoek aan de watervallen van Autoire, op ca. 6 km van het hotel. Vanaf het hotel is er ook een aangeduide wandelroute.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hostellerie La Charmille

Land

Streek

Plaats

Sterren