Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – Lake Houses in Turkije met Tui.be

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – Lake Houses in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – Lake Houses in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – Lake Houses

In het vijfsterrenhotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa kan je lekker genieten aan het 650 m lange zandstrand, in een van de vele zwembaden, in het spacentrum, in de vele restaurants en bars,… En dit alles in een prachtig decor, omgeven door groene heuvels en grenzend aan de mooie Dalaman-rivier. Hier geniet je van een verblijf in alle comfort en luxe. Ook kinderen beleven de tijd van hun leven in de miniclub met tal van activiteiten per leeftijdsgroep: zwemmen, spelen, feestjes, kooklessen… noem maar op. Sinds 2020 kan je hier ook verblijven in de nieuwe en prachtige Lake House swim-upkamers.
De kamers vermeld onder ‘Verblijf (14640)’ kan je boeken onder code 14640, Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – Lake Houses.

Land

Streek

Plaats

Sterren