Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Mexico met Tui.be

Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Mexico

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Haven Riviera Cancun Resort & Spa in Mexico misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Mexico, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Haven Riviera Cancun Resort & Spa

In dit exclusieve Adults Only resort ervaar je wat pure luxe en persoonlijke service is. Zo word je in elke juniorsuite grandioos verwend met een elegante inrichting en weergaloos comfort. Wil je nog meer van dat? Kies dan voor een Serenity juniorsuite in het VIP gedeelte, met de daarbij horende exclusieve extraatjes. Van privécheck-in en een gratis greenfee op het nabij gelegen golfterrein tot elke dag een exclusief à-la-carteontbijt met zicht op het zwembad of de zee. Haven Riviera Cancun Resort & Spa is zeer centraal gelegen dicht bij Cancún en meteen aan het strand.

Op vakantie naar Mexico met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Haven Riviera Cancun Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren