Hard Rock Hotel Davos in Zwitserland met Tui.be

Hard Rock Hotel Davos in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hard Rock Hotel Davos in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hard Rock Hotel Davos

Hard Rock Hotel Davos combineert de kracht van muziek met de schoonheid van de Zwitserse Alpen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Wat je ook naar Davos brengt, je zult nooit meer weg willen als je jezelf onderdompelt in de Hard Rock-levensstijl. Alle kamers zijn ingericht in een moderne alpinestijl met veel hout en steen en elementen van legendarische muziekhelden. Heerlijk ontspannen kan in de spa van 1000 m2 met zwembad, dampbad, een kneippbad en een sauna. Geniet van je ontbijt, een kop koffie of een diner in het fraai ingerichte restaurant. Proef klassieke Hard Rock-menu-items zoals de beroemde Hard Rock Burger of de decadente cheesecake. In voor een feestje? Er treden regelmatig artiesten op!

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hard Rock Hotel Davos in Davos.

Land

Streek

Plaats

Sterren