Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Griekenland met Tui.be

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park

Geen tijd te verliezen, je wil meteen van de glijbanen gaan roetsjen? Grecotel Ilia Palms & Aqua Park ligt vlak naast de ingang van het aquapark! Het hotel maakt, samen met haar zusterhotels, deel uit van het complete resort ‘Riviera Olympia & Aquapark’. Doorheen dit resort, waarvan heel wat faciliteiten gedeeld dan ook zijn met de andere Grecotels, vind je een ruim aanbod aan sporten, animatie en restaurants. De beelden van de algemene faciliteiten zijn doorheen het hele resort genomen. Voor zomer ’21 wordt er ook voor Ilia Palms & Aqua Park een eigen zwembad en restaurant gebouwd.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Grecotel Ilia Palms & Aqua Park.

Land

Streek

Plaats

Sterren