Grecotel Casa Marron in Griekenland met Tui.be

Grecotel Casa Marron in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grecotel Casa Marron in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grecotel Casa Marron

Een mooie tuin, een prachtig groene omgeving en het strand, dat goedgekeurd werd met het Europese ecolabel Blue Flag, vlakbij: Grecotel Casa Marron is perfect voor een ontspannende zonvakantie! Dit is het voormalige Grecotel Lakopetra Beach, dat gedeeltelijk vernieuwd is met nieuwe restaurants, bars, zwembaden en een exotische tuin vol fonteinen en olijfbomen. Ook alle ‘Casa’-kamers werden reeds vernieuwd. In de Grecoland Club kunnen kinderen terecht voor leuke activiteiten en ook voor volwassenen is er heel wat te doen.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Grecotel Casa Marron.

Land

Streek

Plaats

Sterren