Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa in Italië met Tui.be

Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa

Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa, het vroegere Fiesta Garden Beach, is rustig gelegen – direct aan het strand – en beschikt over een mooie tuin. Samen met een ander hotel vormt het één groot Palladiumresort, waarvan de faciliteiten gedeeld zijn. Dankzij de All Inclusive formule met leuke, afwisselende animatie en tal van sporten is het een goede keuze voor families met kinderen. Het hotel werd recent gerenoveerd, waarbij zowel de kamers, het zwembad als het restaurant in een nieuw kleedje werden gestoken.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren