Grand Hotel President in Italië met Tui.be

Grand Hotel President in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grand Hotel President in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grand Hotel President

Het mooie viersterrenhotel Grand Hotel President is een absolute aanrader! Het ligt prachtig in een rustig kader, boven Sorrento en de Baai van Napels en biedt een uitzonderlijk mooi uitzicht op de kust en de Vesuvius. Een rustige sfeer, fraaie tuinen, uitstekende keuken en excellente service maken van dit hotel, met een heel eigen stijl, het ideale oord voor een rustgevende vakantie. Wil je graag een terrasje doen of winkelen in Sorrento? Maak dan zeker gebruik van de gratis minibus naar het centrum. De kamers met zeezicht zijn een echte aanrader. Zeer geliefd hotel dus aangewezen om vroeg te boeken.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Grand Hotel President.

Land

Streek

Plaats

Sterren