Grand Hotel Hermitage in Italië met Tui.be

Grand Hotel Hermitage in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grand Hotel Hermitage in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grand Hotel Hermitage

Grand Hotel Hermitage ligt prachtig in een rustige, groene omgeving met olijfbomen en boomgaarden en biedt een mooi zicht op de Baai van Napels. Dit eenvoudige hotel bestaat uit een hoofdgebouw en het bijgebouw Villa Romita op 150 m en bereikbaar via een hellende weg. Villa Romita is een 19e eeuwse boerderij die werd omgebouwd en waarvan het antieke karakter werd behouden. Dankzij het vriendelijke personeel dat vele talen spreekt, voelen de gasten zich hier onmiddellijk thuis. Vooral geschikt voor volwassenen, minder voor families. Populair hotelletje dus vroegboeken is aangeraden!

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Grand Hotel Hermitage.

Land

Streek

Plaats

Sterren