Grand Hôtel Gallia Chapelle in Frankrijk met Tui.be

Grand Hôtel Gallia Chapelle in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Grand Hôtel Gallia Chapelle in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Grand Hôtel Gallia Chapelle

Welkom in het hart van Lourdes. Grand Hôtel Gallia & Chapelle ligt op amper 50 m van de heiligdommen. Het is dan ook de uitgelezen plaats om Lourdes ten volle te ontdekken. Achter de karaktervolle gevel van dit monumentale pand wachten je pareltjes van kamers die zeker tot de beste van Lourdes mogen gerekend worden. Extra troeven: eigen ruime parking in het centrum en voor wielerfanaten: ruime fietsenberging met reparatiemogelijkheden.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Grand Hôtel Gallia Chapelle

Land

Streek

Plaats

Sterren