Golden Tulip West-Ende Helmond in Nederland met Tui.be

Golden Tulip West-Ende Helmond in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Golden Tulip West-Ende Helmond in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Golden Tulip West-Ende Helmond

Ooit generaties lang de villa van een rijke metaal- en textielfabrikant, vandaag een historisch pareltje in hartje Helmond. Niet alleen de rijke en bewogen geschiedenis maken indruk, ook de gevel en het interieur zijn een streling voor het oog. Proef de seizoengerechten in Brasserie Rubenshof met open haard. Bewonder het stadskasteel en zijn tuinen tegenover het hotel en maak een wandeling langs de winkels en boetieks die Helmond rijk is. ’s Avonds is het heerlijk wegdromen in de stijlvolle kamers van Golden Tulip West-Ende Helmond.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Golden Tulip West-Ende Helmond

Land

Streek

Plaats

Sterren