Gava Waterman Milna Resort in Kroatië met Tui.be

Gava Waterman Milna Resort in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Gava Waterman Milna Resort in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Gava Waterman Milna Resort

In Gava Waterman Milna Resort is iedere dag een feest. Geniet van het leven met zicht op de Adriatische Zee, de zon, een briesje door je haren… In het restaurant geeft de chef het beste van zichzelf om je smaakpapillen te verwennen. Eventjes ertussenuit? Ga ontspannen in het wellnesscentrum of vlij lekker neer op een ligzetel bij het zwembad. Het hele gezin geniet mee van het toffe animatieprogramma. Dit hotel wordt aangeboden via de luchthaven van Split.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Gava Waterman Milna Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren