FranceComfort – Domaine de Lanzac in Frankrijk met Tui.be

FranceComfort – Domaine de Lanzac in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze FranceComfort – Domaine de Lanzac in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

FranceComfort – Domaine de Lanzac

Domaine de Lanzac is ideaal voor een rustvakantie! Dit is echt het Franse platteland. De stilte, de natuur en La Douce France zijn er hemels. Tussen Rocamadour en Sarlat is het de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Met de kinderen erop uit om te genieten van terrasjes en bij terugkomst een duik in het zwembad met een schitterend uitzicht over de vallei. Terwijl jij tennist, spelen de kinderen in het speeltuintje of doen ze in het hoogseizoen mee met de activiteiten. ‘s Avonds in het restaurant kan je van een heerlijke maaltijd smikkelen bereid met lokale producten. Of een simpel gerecht, zoals een pasta of pizza. Een verse maaltijd afhalen om bij je vakantiewoning op te eten kan natuurlijk ook.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in FranceComfort – Domaine de Lanzac

Land

Streek

Plaats

Sterren