Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Nederland met Tui.be

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de Anstelvallei en omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Het hotel is gevestigd in een Limburgse carréhoeve uit 1713. Het oorspronkelijke Kasteel Erenstein dient tegenwoordig als een gezellig à-la-carterestaurant waar je kan genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op de schitterende tuin. Sluit je dag af met een comfortabele overnachting in een van de sfeervol ingerichte hotelkamers van de carréhoeve.

Insider tip: het hotel ligt vlak naast GaiaZOO, een van de mooiste dierenparken van Nederland.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Land

Streek

Plaats

Sterren