Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Nederland met Tui.be

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Wanneer je de Veluwe wilt ontdekken, is Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek de ideale bestemming. Het karakteristieke hotel is gevestigd in een charmant 14de-eeuws landhuis en beschikt ook over een voormalig koetshuis en extra hotelgebouw. De panden bevinden zich op een sprookjesachtig landgoed, omringd door tuinen met eeuwenoude eiken en elegante vijvers.

Insider tip: de Veluwe heeft vele mooie fiets- en wandelroutes die je langs bijzondere plekken leiden. Bovendien tref je hier een uiteenlopende fauna aan, zoals wilde zwijnen, reeën, IJslandse paarden en unieke vogels.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Land

Streek

Plaats

Sterren