Fletcher Hotel Klein Zwitserland in Nederland met Tui.be

Fletcher Hotel Klein Zwitserland in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Fletcher Hotel Klein Zwitserland in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Fletcher Hotel Klein Zwitserland

In dit sfeervolle, geheel in chaletstijl gebouwde hotel voel je je direct thuis dankzij de aangename sfeer. Hotel Klein Zwitserland biedt alle ingrediënten zoals een binnenzwembad en een sauna. Uitstekende maaltijden worden geserveerd in hotelrestaurant ‘De Kriekel’. Je vindt er ook het toprestaurant ‘De Kromme Dissel’ dat al 49 jaar over een Michelinster beschikt. Op pad in de omgeving? Het Airborne Museum, Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo en het Nationale Park de Hoge Veluwe wachten op je komst.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Fletcher Hotel Klein Zwitserland

Land

Streek

Plaats

Sterren