Familotel Das Kaltschmid in Oostenrijk met Tui.be

Familotel Das Kaltschmid in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Familotel Das Kaltschmid in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Familotel Das Kaltschmid

In hotel Das Kaltschmid verblijven de kinderen in all-in en beleven ze een droomvakantie (volwassenen in halfpension). Dankzij de centrale ligging in Seefeld groeide dit hotel uit tot het hart van het dorp. Geniet van livemuziek in het gezellige Wirtshaus of waag een dansje op klassiekers in Café Kurpark. De maaltijden zijn méér dan verzorgd en de dranken bij het diner zijn inbegrepen. Voeg daarbij nog het panoramische zwembad op de bovenste verdieping en een mooie wellnesswereld, en je zit goed voor een buitengewone vakantie in het hart van Seefeld.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Familotel Das Kaltschmid in Seefeld.

Land

Streek

Plaats

Sterren