Falkensteiner Club Funimation Katschberg in Oostenrijk met Tui.be

Falkensteiner Club Funimation Katschberg in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Falkensteiner Club Funimation Katschberg in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

De familieclub bij uitstek met doorlopend animatie voor jong en oud met een 2000 m2 groot wellness- en waterparadijs en voor de kinderen een groot indoorspeelpark en Falky-Acqua-World. In Falkensteiner Club Funimation Katschberg verblijven je kinderen in all-inclusive. De buffetten ’s middags en ’s avonds zijn van uitstekende kwaliteit en de dranken zijn tijdens de maaltijden inbegrepen.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Falkensteiner Club Funimation Katschberg in Katschberg.

Land

Streek

Plaats

Sterren