EuroParcs Resort Zilverstrand (ex De Kempen) in België met Tui.be

EuroParcs Resort Zilverstrand (ex De Kempen) in België

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze EuroParcs Resort Zilverstrand (ex De Kempen) in België misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

EuroParcs Resort Zilverstrand (ex De Kempen)

EuroParcs Resort Zilverstrand ligt in de Antwerpse Kempen. Spring op je fiets of trek je wandelschoenen aan en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om de schitterende natuur te ontdekken. In het park kan je volop waterplezier beleven in het overdekte zwembad of in de zomermaanden in het strandbad met de vele waterspeeltoestellen. In het indoorspeelpaleis klauteren en klimmen je oogappels naar hartenlust.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in EuroParcs Resort Zilverstrand (ex De Kempen)

Land

Streek

Plaats

Sterren