Europa Splash Malgrat in Spanje met Tui.be

Europa Splash Malgrat in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Europa Splash Malgrat in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Europa Splash Malgrat

Hotel Europa Splash Malgrat heeft voor elk wat wils. Families met kinderen kunnen naar hartelust genieten van de glijbanen in het kinderbad. Koppels kunnen een dagje relaxen in de spa. Kies ‘s avonds voor een heerlijk restaurantje in de buurt, of maak het je gemakkelijk met de All In-formule die het hotel aanbiedt.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Europa Splash Malgrat.

Land

Streek

Plaats

Sterren