Erlebnishotel Fendels in Oostenrijk met Tui.be

Erlebnishotel Fendels in Oostenrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Erlebnishotel Fendels in Oostenrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Erlebnishotel Fendels

Hét familiehotel bij uitstek! Erlebnishotel Fendels heeft alles in huis voor zijn gasten zoals een mooie wellnessafdeling (800 m2) en een heel groot speelparadijs voor de kinderen. De eigen animatoren verzorgen het uitgebreide animatieprogramma met activiteiten voor groot en klein. Een onvergetelijke clubsfeer voor het hele gezin!

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Erlebnishotel Fendels

Land

Streek

Plaats

Sterren