Elounda Palm in Griekenland met Tui.be

Elounda Palm in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Elounda Palm in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Elounda Palm

Ben je op zoek naar een vakantie in alle rust? Dan is het charmehotelletje Elounda Palm een aanrader. Het wordt uitgebaat door de familie Prokopakis en het personeel is er heel vriendelijk. Je verblijft in moderne, stijlvol ingerichte kamers. De superieure bungalowkamers en Infinity Junior Suites, met gemeenschappelijk of privézwembad, zijn een aanrader! Het hotel ligt in een bijzondere streek van Kreta, de mooie baai van Elounda, en op wandelafstand van het gelijknamige dorpje.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Elounda Palm.

Land

Streek

Plaats

Sterren