Efteling Hotel in Nederland met Tui.be

Efteling Hotel in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Efteling Hotel in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is een kindvriendelijk en sprookjesachtig hotel, direct grenzend aan het Efteling Park. Strijk neer in de betoverende themasuite van Assepoester, of geniet van alle luxe in een comfortkamer. Aan luxe geen gebrek. Een overnachting is inclusief ontbijt en onbeperkte toegang tot het Efteling Park (excl. eventuele avondopenstelling).

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Efteling Hotel

Land

Streek

Plaats

Sterren