Droompark Schoneveld in Nederland met Tui.be

Droompark Schoneveld in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Droompark Schoneveld in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Droompark Schoneveld

Hét adres voor een vakantie aan zee! Direct aan de Zeeuwse kust ligt het prachtig aangelegde en ruime Droompark Schoneveld met een ruime keuze aan chalets en bungalows, in de types ‘Veranda’ en ‘Veranda Plus’ geniet je van een overdekt terras. In de omgeving van het park liggen prachtige stranden, ideaal voor een verkwikkende wandeling met zicht op zee. Liever uitrusten? Zie vanaf Strandpaviljoen ‘Het Halve Maentje’ hoe reusachtige containerboten richting Antwerpen varen. Een lange fietstocht in het vlakke binnenland, op de dijken – of net achter de dijken lekker beschut tegen de wind – is ook een aanrader.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Droompark Schoneveld

Land

Streek

Plaats

Sterren