Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa in Spanje met Tui.be

Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa

Het vroegere Hesperia Playa Dorada werd volledig vernieuwd en heropent zijn deuren onder de naam Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa. Dit 5*-hotel is perfect voor een familievakantie in een luxueuze setting. Het biedt faciliteiten en diensten voor alle leeftijden. Speciaal voor koppels zijn er de Preferred Club kamers met tal van extra voordelen, een aanrader voor wie wil genieten van een maximum aan comfort en ontspanning! Ook de ligging is ideaal: direct aan de promenade en het gekende witte zandstrand en het levendige centrum van Playa Blanca op 10 minuten wandelen.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren