Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Verenigde Arabische Emiraten met Tui.be

Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Verenigde Arabische Emiraten

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island in Verenigde Arabische Emiraten misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Dit hotel is geknipt voor families! Het ligt aan een idyllische baai met privéstrand, telt niet minder dan 7 zwembaden, pakt uit met een superdeluxe piratenschip voor de kids, een speeltuin, glijbanen… En ook de kamers zijn op maat van het hele gezin. De kamers – noem ze gerust villa’s – zijn lekker ruim, bevinden zich in een gebouw in de tuin, en hebben stuk voor stuk zeezicht. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.

Land

Streek

Plaats

Sterren