Dormio Resort Eifeler Tor in Duitsland met Tui.be

Dormio Resort Eifeler Tor in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Dormio Resort Eifeler Tor in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Dormio Resort Eifeler Tor

Er is voor iedereen wat te beleven bij een verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, of je nu met je partner, kinderen, grootouders of vrienden bent. Terwijl de mascotte Mio gaat dansen, knutselen en buiten spelen met de kinderen heb jij tijd om een goed boek te lezen of te genieten van het prachtige uitzicht over het Rurdal. Een verfrissende duik nemen in het zwembad? Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad en een apart kinderbad. Verse broodjes, warme croissants en verse smoothies zorgen ervoor dat je de dag goed begint. Op het resort kan je bij het gezellige Heimbacher Brauhaus genieten van typische Duitse specialiteiten of proef de Italiaanse keuken bij Casa Ruscello. Sluit je dag af met een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje. De gastvrije medewerkers zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach.

Land

Streek

Plaats