Dorint Thermenhotel Freiburg in Duitsland met Tui.be

Dorint Thermenhotel Freiburg in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Dorint Thermenhotel Freiburg in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Dorint Thermenhotel Freiburg

Door de unieke combinatie van natuur, cultuur en wellness spreekt Dorint Thermenhotel Freiburg koppels van alle leeftijden aan. Je verblijft in het natuurgebied Mooswald en toch vlakbij de bochtige straatjes van de mooie stad Freiburg. Het is de perfecte uitvalsbasis om deze stad te ontdekken en om actief te zijn in de natuur van het Zwarte Woud. De gerieflijke kamers, de verzorgde maaltijden en de vriendelijke service zijn extra troeven. Direct naast het hotel liggen de mineraalbaden van de Keidel-Thermen. Deze worden gevoed met een eigen warmwaterbron, een zaligheid voor wie vermoeid is na een dag in de natuur of de stad.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Dorint Thermenhotel Freiburg in Freiburg.

Land

Streek

Plaats

Sterren