Domaine La Baume – La Palmeraie in Frankrijk met Tui.be

Domaine La Baume – La Palmeraie in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Domaine La Baume – La Palmeraie in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Domaine La Baume – La Palmeraie

Met zijn openluchtzwembaden en animatie het hele jaar rond is vakantiedomein La Baume – La Palmeraie bijzonder geliefd bij onze klanten. Het bestaat uit de 5 sterrencamping ‘La Baume’ met stacaravans verbonden met de Provençaalse huisjes met airco van ‘La Palmeraie’ (3 sterren). Nieuwigheden in zomer 2021: de vier waterglijbanen ‘new generation’ en het amfitheater aan het zwembad. Ontdek ook de recente Spa Armata met massage, schoonheidsbehandelingen en wellness.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Domaine La Baume – La Palmeraie

Land

Streek

Plaats

Sterren