Domaine Du Grand Bois Magny Cours in Frankrijk met Tui.be

Domaine Du Grand Bois Magny Cours in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Domaine Du Grand Bois Magny Cours in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Domaine Du Grand Bois Magny Cours

Het gerenoveerde Grand Bois Magny Cours biedt een enorme waaier aan activiteiten, zoals het avonturenpark, springkasteel, tal van activiteiten op het meer,… Het enorme park met huisjes in Scandinavische stijl zal je bekoren omwille van de rust en de ruimte. Terwijl de kids zich rot amuseren, geniet je van de rust op en rond het meer, daarna nog even relaxen in de spa en ’s avonds geniet je van een glas op je eigen terras, terwijl de barbecue voor nog meer gezelligheid zorgt.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Domaine Du Grand Bois Magny Cours in Gimouille.

Land

Streek

Plaats

Sterren