Das Hotel Eden in Oostenrijk met Tui.be

Das Hotel Eden in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Das Hotel Eden in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Das Hotel Eden

Ga voor een flinke portie natuur en ontspanning in Seefeld. Te midden van de Tiroler bergwereld is de keuze aan jou: wellnessen of wandelen, winkelen of mountainbiken, uitstapjes maken of uitslapen… Highlight: de mooie wellnesstuin achter het hotel met zicht op de bergen en een overdekt zwembad dat verbonden is met een verwarmd openluchtzwembad. Voeg daarbij het attente team, het comfort van een 4* superior, de gevarieerde keuken en een gezellige bar en je weet dat alles hier aanwezig is voor een geslaagde vakantie. Kortom, een op en top verblijf in Seefeld.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Das Hotel Eden in Seefeld.

Land

Streek

Plaats

Sterren