Das Central – Alpine.Luxury.Life in Oostenrijk met Tui.be

Das Central – Alpine.Luxury.Life in Oostenrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Das Central – Alpine.Luxury.Life in Oostenrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Das Central – Alpine.Luxury.Life

Laat je verrassen door het unieke en hoog aangeschreven vijfsterrenhotel Das Central. Het verenigt charme en karakter met stijlvolle luxe, zonder de Tiroolse gastvrijheid te vergeten. Als kers op de taart staan je een weldadige wellness en culinaire hoogstandjes in de bekroonde keuken te wachten. Hier ontdek je de echte alpine luxury lifestyle en voel je je een echte vip.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Das Central – Alpine.Luxury.Life

Land

Streek

Plaats

Sterren