Creta Princess Aquapark & Spa in Griekenland met Tui.be

Creta Princess Aquapark & Spa in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Creta Princess Aquapark & Spa in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Creta Princess Aquapark & Spa

Creta Princess Aquapark & Spa (voorheen Louis Creta Princess Spa & Aquapark) is een populair familiehotel direct aan het strand van Maleme, dicht bij Platanias. Waterliefhebbers zullen zich hier in hun nopjes voelen dankzij het aquapark met 5 waterglijbanen en ook voor de kleintjes is er een waterspuitpark. Kom vervolgens tot rust aan het zwembad of op het strand met gratis ligzetels en parasols.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Creta Princess Aquapark & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren