Cordial Mogán Playa in Spanje met Tui.be

Cordial Mogán Playa in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Cordial Mogán Playa in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Cordial Mogán Playa

Cordial Mogán Playa werd gebouwd als een Canarisch dorp en ligt op een schitterende locatie in Puerto de Mogán in het zuidwesten van Gran Canaria. Zowel het sfeervolle centrum als het prachtige strand liggen vlakbij. In het hoofdrestaurant smul je ‘s morgens en ‘s avonds van een uitgebreid buffet. En in het luxueuze à-la-carterestaurant geniet je van een combinatie van moderne en traditioneel Canarische smaken. In en rondom het hotel is er heel wat te doen. Zo kun je je backhand oefenen op het tennisterrein, een strike gooien op de bowlingbaan of verkoeling zoeken in één van de zwembaden. Ontspannen kan in de prachtige Spa.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Cordial Mogán Playa.

Land

Streek

Plaats

Sterren