Château St. Gerlach in Nederland met Tui.be

Château St. Gerlach in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Château St. Gerlach in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Château St. Gerlach

Op de plek waar de Nederlandse kluizenaar Gerlachus kwam om te bidden, verrees na zijn dood in 1165 een klooster. Het verhaal ging namelijk dat de kluizenaar wonderen had verricht. Al snel werd Gerlachus heilig verklaard. Daarna werd het nonnenklooster dé plek waar adellijke families hun dochters die niet konden of wilden huwen naartoe stuurden. Vandaag is Château St. Gerlach een luxe viersterrenkasteelhotel. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en restaurant. Alleen al door de lange oprijlaan rijd je voor je gevoel zo de geschiedenis in. Het kasteel zelf barst van de luxe, comfort en geheime hoekjes.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Château St. Gerlach

Land

Streek

Plaats

Sterren