Château d’Urspelt in Luxemburg met Tui.be

Château d’Urspelt in Luxemburg

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Château d’Urspelt in Luxemburg misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Luxemburg, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Château d’Urspelt

Luxe is de maatstaf in Château d’Urspelt, rust de toegevoegde waarde. Dit sprookjesachtig verblijf midden in de bosrijke vallei van de Our werd uitgebreid met een vleugel met superiorkamers die het comfort naar een nog hoger niveau tilden. En zoals steeds bleef de keuken even verfijnd als voorheen. Een (her)ontdekking meer dan waard!

Op vakantie naar Luxemburg met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Château d’Urspelt

Land

Streek

Plaats

Sterren