Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk met Tui.be

Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Center Parcs Les Trois Forêts

Overal om je heen is de natuur overweldigend. Oude naaldbomen en groen gebladerte, een prachtig meer en riviertjes – haal diep adem, de vakantie zit in de lucht! Verblijf in luxueuze Eden cottages in hout voor 4, 6 of 8 personen. Les Trois Forêts is opgezet in nauwe samenwerking met het WWF Frankrijk en is een toonbeeld van duurzaamheid. Midden in het park ligt het ‘groene hart’ van bijna 100 hectare, waar je direct in contact komt met allerlei dieren in hun eigen leefomgeving.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Center Parcs Les Trois Forêts in Hattigny.

Land

Streek

Plaats

Sterren