Carvi Beach in Portugal met Tui.be

Carvi Beach in Portugal

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Carvi Beach in Portugal misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Portugal, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Carvi Beach

Dit charmante hotel ligt op een bevoorrechte locatie, dichtbij het bekende Dona Ana zandstrand en niet ver van het pittoreske stadje Lagos. Het Dona Ana strand behoort tot één van de allermooiste stranden van de Algarve. Carvi Beach heeft uitzicht op prachtige, natuurlijke kliffen en een spectaculair zijdelings uitzicht op de oceaan. Een kamer met lateraal uitzicht boeken, loont hier dan ook echt de moeite! Genieten van een verfrissend drankje doe je uitstekend aan de rooftopbar. De kamers werden in 2019 gerenoveerd. Populair hotel, dus vroegboeken is aangeraden!

Op vakantie naar Portugal met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Carvi Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren