Camping Stella Maris in Kroatië met Tui.be

Camping Stella Maris in Kroatië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Kroatië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Kroatië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Camping Stella Maris in Kroatië.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Camping Stella Maris

Net over de grens van Kroatië ligt camping Stella Maris. Je verblijft er in nieuwe stacaravans en kan er genieten van de lekkerste maaltijden in het restaurant. De zwembaden nodigen uit tot een verfrissende duik.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Kroatië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Camping Stella Maris in Umag.

Land

Streek

Plaats