Calanica in Italië met Tui.be

Calanica in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Calanica in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Calanica

Het unieke en intieme Calanica bevindt zich in een paradijselijke omgeving, direct aan de Middellandse Zee en met een prachtig uitzicht. Het bestaat uit 26 comfortabele bungalows die eruit zien als Polynesische hutjes. Deze bungalows liggen verspreid langs de wandelpaden die ook naar zee leiden. Het hotel heeft een privébaai met een mengeling van kiezel- en zandstrand. Een gepersonaliseerde service en een gevarieerde, lekkere keuken worden hier hoog in het vaandel gedragen. Het historische centrum van Cefalù ligt op kleine afstand. Door de talrijke trappen is dit hotel minder geschikt voor wie slecht ter been is.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Calanica.

Land

Streek

Plaats

Sterren