C-Hotels Upstairs in België met Tui.be

C-Hotels Upstairs in België

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze C-Hotels Upstairs in België misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

C-Hotels Upstairs

Een vleugje New York aan onze eigen kust. Sinds de opening in 2018 is C-Hotels Upstairs de coolste hotspot in Oostende. De kamers zijn elk uniek ingericht, net alsof je in Brooklyn slaapt. Op het gelijkvloers is alles afgestemd op gezellig samen-zijn. Relax in de eigentijdse lounge of geniet van een cocktail op de patio. De positieve vibe staat garant voor een perfecte vakantie aan zee. Vanaf winter 19-20 is het ontbijt inclusief in de prijs!

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in C-Hotels Upstairs

Land

Streek

Plaats

Sterren