Bull Escorial & Spa in Spanje met Tui.be

Bull Escorial & Spa in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Bull Escorial & Spa in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Bull Escorial & Spa

In Bull Escorial & Spa kan je rustig genieten, de hele dag door: wegdromen op het dakterras, proeven van lekkere buffetten, relaxen in het ‘Vital Wellness Center’,… Het grote wellnesscentrum is een absoluut pareltje en bovendien is de toegang ertoe gratis! Zweten in de Finse sauna, drijven in de Dode Zee, wegdromen op een warm waterbed… Hier kom je als nieuw buiten. Ook de centrale ligging tussen de promenade, het gezellige centrum van Playa del Inglés en het mooie zandstrand is een pluspunt.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Bull Escorial & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren