Bohinj Eco Hotel in Slovenië met Tui.be

Bohinj Eco Hotel in Slovenië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Bohinj Eco Hotel in Slovenië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Slovenië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Bohinj Eco Hotel

Bohinj Eco Hotel is een prachtig ecohotel met zeer nette kamers. Het hotel is met een ondergrondse tunnel verbonden met een groot aquapark. Onderweg naar het aquapark is een bowlingbaan met bar en er is zelfs een bioscoop waar tijdens het seizoen verschillende films worden gedraaid.

Op vakantie naar Slovenië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Bohinj Eco Hotel

Land

Streek

Plaats

Sterren