Belvilla 1/2 Savoyaardse chalet, ideaal voor gezinsvakanties in de bergen Frankrijk

Chalet voor 4 personen in Frankrijk

1/2 Savoyaardse chalet, ideaal voor gezinsvakanties in de bergen

Ontdek er meer over Belvilla.be ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een Chalet in Frankrijk ? Dan is deze 1/2 Savoyaardse chalet, ideaal voor gezinsvakanties in de bergen van Belvilla misschien wel net het vakantieverblijf war je naar op zoek was.

Boek je Chalet in Frankrijk vandaag nog online bij Belvilla en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare vakantiewoningen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakantieverblijven aangeboden door Belvilla.

Chalet voor 4 personen in Frankrijk

1/2 Savoyaardse chalet, ideaal voor gezinsvakanties in de bergen

Boek vandaag nog je vakantieverblijf in Frankrijk bij Belvilla

Met 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een van de grootste Europese spelers in de vakantieverhuurbranche. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK in een van de vakantiewoningen van Belvilla. In totaal komt dit neer op 4,5 miljoen nachten per jaar. Belvilla maakt sinds 2019 deel uit van de OYO vakantiehuizen.
Consumenten hebben een ruime keuze uit 40.000 unieke, online te boeken vakantiewoningen voor allerlei soorten vakanties in 20, voornamelijk Europese landen. De consument is bij Belvilla verzekerd van een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of je nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

De vakantiehuizen worden op basis van strikte criteria persoonlijk beoordeeld, door in-house specialisten en lokale kopers die de regio goed kennen, voordat de woning onderdeel wordt van het aanbod van Belvilla. De kwaliteit van de woningen wordt samen met de huiseigenaren continu bewaakt. Daarnaast speelt ook de feedback van klanten een belangrijke rol. Belvilla streeft er ook naar om de nieuwste technieken in het hele bedrijf toe te passen.

Land

Streek