B Ocean Resort in Verenigde Staten met Tui.be

B Ocean Resort in Verenigde Staten

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze B Ocean Resort in Verenigde Staten misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Verenigde Staten, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

B Ocean Resort

Heb je ooit al zeemeerminnen gezien? In de bar van B Ocean Resort worden heuse onderwatershows gehouden: terwijl je geniet van een cocktail of visschotel zwemmen zeemeerminnen voorbij de patrijspoort. Entertainment van de bovenste plank! B Ocean Resort is een modern resort met een rijke geschiedenis – filmiconen als Marilyn Monroe en Robert De Niro waren hier al te gast. Het privézandstrand is heerlijk om te relaxen, en niet alleen de emmertjes en schepjes zijn hier inbegrepen, maar ook de fietsen om mee langs de promenade te cruisen of het centrum te verkennen kan je gratis gebruiken.

Op vakantie naar Verenigde Staten met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in B Ocean Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren