Auberge de la Vigotte in Frankrijk met Tui.be

Auberge de la Vigotte in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Auberge de la Vigotte in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Auberge de la Vigotte

Beleef een uniek verblijf in Auberge de la Vigotte, een robuste oude hoeve uit 1850 die prachtig is ingericht op een authentieke manier. De gastheer-kok Laurent Grandgirard legt je er iedere dag in de watten en tovert de heerlijkste gerechten bereid met lokale producten op tafel. Prima adresje om te wandelen in de weidse wouden rondom en achteraf volledig te ontstressen.

Insider tip: waag de afdaling naar de 50 meter lager gelegen meertjes en laat je overdonderen door de oogstrelende natuurpracht rond je.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Auberge de la Vigotte

Land

Streek

Plaats

Sterren