Attractie- & Vakantiepark Slagharen in Nederland met Tui.be

Attractie- & Vakantiepark Slagharen in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Attractie- & Vakantiepark Slagharen in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Cowboys & indianen: opgepast! Stap in de wereld van het Wilde Westen en beleef samen met je kinderen meer dan dertig spannende attracties en shows. Ga over de kop in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. Splash in een boomstam naar beneden het frisse water in, maak een snelle rit op de Mine Train, of vaar door een cowboyfort en langs een indianenkamp in het Wild West Adventure. De kleinsten beleven uren plezier in het speelpark Kids Country of lachen mee in het circus. Dankzij de vele winkels, bars, terrassen en animatie is er hier voor elke leeftijd wel iets te zien, te beleven en te proeven. Extra troef: het waterparadijs Aqua Mexicana, inbegrepen voor onze gasten. Spetterend prettig zijn de speelse binnen- en buitenzwembaden met een spectaculaire bootjesglijbaan. Of ga je liever heerlijk bubbelen in het grootste bubbelbad van Nederland? Als de nacht valt kan je heerlijk dromen over al je wilde avonturen in een wigwam, een lodge of een stacaravan. Zoals echte ontdekkers en avonturiers kan je zo uitgerust aan je volgende dag beginnen!

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Land

Streek

Plaats

Sterren